Nutrienții lipozomali sau evoluția nutriției

DE CE nutrienții în starea lor lipozomală sunt mai buni decât cei clasici?

 

Lipozomii sunt sfere microscopice cu unul sau mai multe straturi, fabricate din fosfolipide (blocurile de bază ale membranelor celulare). Fosfolipidele încapsulează un compus, cum ar fi glutationul, în scopul de a ocoli procesele digestive care în mod normal degradează sau limitează absorbția compusului. Lipozomii și-au demonstrat abilitatea de a traversa bariera hemato-encefalică, depozitează nutrientul  intracelular și sporesc circulația limfatică a compușilor terapeutici. În plus, fosfolipidele care compun lipozomii fuzionează și hranesc membranele celulare. Terapia cu fosfolipide, atât în formă injectabilă cât și formă orală, are un istoric clinic îndelungat și solid de reparare și menținerea a funcției hepatice, a sănătății sistemului circulator și a stării neurologice.

 

Sigla Quicksilver Delivery Systems® pe produsele liposomale le diferențiază de cele ale altor companii în primul rând pentru că asigură un produs superior de eficiență superioră. Sferele lipozomilor sunt mult mai mici, mai stabile, cu un singur strat , sunt realizate din ingrediente de cea mai bună calitate. Diferența este literalmente clară: produsele Quicksilver, oferite în Romania de Life Extension Romania, au o eficiență superioară obținută prin utilizarea unor  lipozomi care sunt suficient de mici pentru a trece la nivel celular,  și pentru a intra direct în sânge, garantând o biodisponibilitate optimă.

Dr. Christopher Shade, dr., Fondator și CEO al Quicksilver Scientific, continuă să fie o fortă a dezvoltării și inovării. Profunda implicare și vastul bagaj al cunoștințelor sale, pasiunea pentru vindecare și înțelegerea intuitivă a chimiei și a biologiei sunt reflectate în protocoalele de dezintoxicare concepute de acesta în cadrul Quicksilver Scientific, sistemele unice de livrare a suplimentelor și testul specializat pe specii de mercur.

Dr. Shade este un expert recunoscut în ceea ce privește sistemul de administrare lipozomal. A predat și a pregătit medici în S.U.A. și internațional, cu privire la mercur, metale grele și sistemul de detoxificare umană. Dr. Shade a dezvoltat tehnologia patentată de cromatografie lichidă cu mercur lichid utilizată la Quicksilver Scientific, în timp ce își desfășura activitatea de disertație doctorală cu consilierul Robert Hudson de la Universitatea din Illinois, la Urbana-Champaign. Această tehnologie a fost utilizată pentru a crea testul Mercur Tri-Test.

Dr. Shade se concentreaza in prezent pe dezvoltarea de sisteme de livrare pe baza lipidelor pentru nutraceuticale, cum ar fi lipozomii si microemulsie, pentru a raspunde nevoilor din ce in ce mai mari de solutii de detoxifiere de inalta calitate.
Dr. Shade este specializat în chimia biologică, ecologică și analitică a mercurului în toate formele sale și interacțiunile lor cu compușii de sulf, în special glutationul și sistemul său enzimatic. El a patentat sisteme analitice pentru specierea mercurului (separarea diferitelor forme de mercur), a fondat singurul laborator clinic din lume care oferă identificarea de mercur în probele umane și a proiectat sisteme nutraceutic de vârf pentru detoxifiere și protecție antioxidantă, sistemele lipozomale cu compuși solubili în apă și grăsimi.

Dr. Shade a dezvoltat tehnologia brevetată de cromatografie lichidă de mercur, utilizată în mod curent la Quicksilver Scientific.

Gașiți produsele lipozomale si nanoencapsulate marca Quicksilver Scientific AICI