Despre noi

Noi cei de la LifeExtension România ne focusăm în principal pe calitate, puritate, potență.  Suntem mai mult decât o companie producătoare de suplimente nutriționale: suntem partenerii dvs. pentru o viață sănătoasă longevivă. Inovația în domeniul nutriției este ceea ce ne definește.

Formulele noastre inovatoare se bazează pe cele mai recente cercetări, dar și mai mult … principiile noastre se bazează pe  abordarea științifică validată clinic pentru o nutriție mai bună. A fost temelia afacerii noastre de peste 35 de ani. Și bagajul nostru de cunoștințe acumulate în decursul anilor ne dă posibilitatea să dezvoltăm formule unice pe care nu le veți găsi nicăieri pe piață. Pur și simplu, experiența neegalată duce la produse de neegalat.

FOCUSUL NOSTRU

Calitate:

Alegerea inteligentă în ceea ce privește sănătatea  începe prin a pretinde perfecțiunea. Trebuie să știți că nu acceptăm nimic mai puțin decât cel mai bun: standardele noastre de control al calității depășesc de fapt mandatele FDA. În plus, Life Extension a obținut înregistrarea GMP (Bune Practici de Producție) de la NSF International – o organizație independentă care oferă standarde de fabricare și testare a produselor pentru sănătatea publică și pentru mediu.

Puritate:

Noi obținem numai cele mai bune materii prime pentru suplimentele noastre nutritive. Încheiem contracte doar cu cei mai renumiți furnizori din lume și toate materiile prime sunt prelucrate cu grijă pentru a păstra complexitatea lor chimică. Deci știi că ceea ce e pe eticheta produselor noastre este ceea ce este în suplimentul tău. Nimic altceva … și cu siguranță nu mai puțin … intră în corpul tău.

Potența:

Mulți producători comerciali subliniază faptul că suplimentele lor costă mai puțin. Dar mai ieftin nu este neapărat și mai bun, deoarece acest lucru este posibil doar prin utilizarea de doze mai mici decât cele optime, împreună cu ingrediente de calitate inferioară. Nu ne alegem niciodată ingredientele bazate pe costuri – ceea ce înseamnă că obțineți întotdeauna cea mai mare potență nutritivă pentru fiecare leu. Și când vine vorba de sănătatea ta, de ce te-ai mulțumi cu ceva mai puțin?